Stránky

pátek 18. května 2012

Vzhůru do oblak - část II

Včerejší euforie z bezmotorového létání ze mě ještě uplně nevyprchala tak přináším druhou část fotek z našeho soukromého leteckého dne.

Na začátek to jsou dvě lehce softwarově upravený fotky - nevím přesně jak se tady ten styl jmenuje - ale cílem je aby focená krajina vypadala jako zmenšený model

Hráz Brněnské přehrady


Jinačky

 Následují ještě dva letecký záběry pořízený při kroužení v termice. Sice jsou focený přes plexisklo z kabiny, ale snad to nebude moc poznat. Za povšimnutí taky stojí jak je i po šedesáti letech vidět trasa zamýšlené Hitlerovy dálnice - konkrétně na fotce kde je golfové hřiště a v minulém postu na fotce s Rozdrojovicemi. Niže potom nějaké fotečky z přistávací dráhy.

Kuřim - nebo jak mu taky říkáme Z****V


Golfové hřiště kaskáda


Tom v kabině Blaníku L-13A


Start aerovleku za asistence běžícího Honzy :))


Náš vlečný stroj - ultralehký WT9 Dynamic


šťastné přistání


modelka Tom s "naším" Blaníkem


Nakonec WT9 trošku ošetřená HDRkem ;)

Třetí díl, pokud se teda nebudu moc nudit, už zřejmě nebude, protože stejně mám pocit, že ač se mě osobně ty fotky líbí - nedokážou přesně vystihnout ty okamžiky co jsem tam nahoře zažíval. Ale kdo ví ... když ne u letadel, tak u nečeho jinýho zase ahoj ;)

1 komentář:

  1. Parádní fotky, ale věřím, že v kabině letadla musel být pohled na okolí ještě záživnější. ;-) U Střelců všichni hodnotí fotky kladně. :-)

    OdpovědětVymazat